top of page
online likovne radionice za sve

Online likovne radionice

Online likovna radionica namijenjena je početnicima, kao i iskusnijim ljubiteljima likovnog izražavanja, koji žele usavršiti svoje crtačko i slikarsko umijeće, upoznati različite pristupe i materijale, ali i kreativno-terapeutsku ulogu umjetnosti, obogatiti svoja likovna djela jezikom simbola i krenuti u stvaranje autentičnog osobnog izraza. U dvanaest termina kreirati ćemo likove i priče, nove prostore samospoznaje, doživjeti crtež kao meditaciju, osloboditi svoje potencijale, sposobnost mašte i zamišljanja, i sve to u opuštenoj atmosferi zajedničkog stvaranja na radionici, koja će se svojim sadržajima usaglašavati sa željama i potrebama polaznika svih dobnih skupina.

Potreban osnovni materijal: papiri za crtanje, olovke, tanki crni flomasteri, akvarel bojice sa kistom - ostalo po vlastitom izboru

 

Upisi za likovne radionice su zatvoreni! Upisi za nove grupe će se otvoriti u siječnju. Vidimo se sljedeći ciklus 🙂 

Za koga

Gdje

Kada

Jezik

Voditelj

Za sve

Online

Svaki četvrtak od 19:00 do 20:30, 12 termina.

Početak: 14. rujna

Kraj: 30. studenog

Hrvatski 🇭🇷 

Krešimira Gojanović, likovna umjetnica

 Krešimira 

Krešimira Gojanović završila je Školu primijenjene umjetnosti u Zagrebu, smjer Slikarstvo, a diplomirala je na Grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Magistrirala je na ALUO Ljubljana, smjer Oblikovanje vizualnih komunikacija, Izlagala je na 51 samostalnoj izložbi i preko 100 skupnih žiriranih u zemlji i inozemstvu. Djeluje i kao nezavisna kustosica, organizira likovne izložbe, piše likovne kritike i predgovore izložbama svojih kolega, te iza sebe ima 50-ak važnijih kustoskih projekata.

Cijena

Plaćanje u cijelosti
15€ (akontacija) + 72€ (ostatak programa) = 87€ (ostvareno 10% popusta za plaćanje u cijelosti)
Plaćanje u ratama (dvije rate)
15€ (akontacija) + dvije rate po 41€ = 97€
bottom of page