top of page
pripreme za akademiju dramske umjetnosti

Pripreme za akademiju

Jedinstvenim profesionalnim pristupom i prokušanim pedagoškim metodama mentorice Romana Petrušić i Mirela Brekalo Popović provesti će vas kroz kompletan proces izbora, analize, pripreme i izvedbe zadanog materijala za prijemne ispite. 

Neovisno o tome na koju akademiju se prijavljujete, u 10 termina steći ćete osnovne vještine potrebne za izlaz na prijemni ispit. Najčešće je za potpunu pripremu potrebno između 10 i 20 termina.

Cijena uključuje deset termina po 90 minuta od kojih najviše pet može biti rad u grupi, a ostalih pet privatni satovi.

Ako niste sigurni da želite pohađati tečaj priprema u cijelosti, dajemo vam mogućnost jednokratnih privatnih konzultacija s mentorom. U slučaju da se nakon konzultacija odlučite na 10-tjedni tečaj cijena tečaja biti će vam umanjena za uplaćeni iznos od 75€.

Za koga

Gdje

Kada

Jezik

Voditelji

Svi koji žele upisati studij glume te se profesionalno baviti glumom

Po dogovoru

Po dogovoru

Hrvatski 🇭🇷 ili engleski 🇬🇧

 Romana 

Romana je akademska glumica s više od 20 godina iskustva u dramsko-pedagoškom radu s polaznicima u dobi od 2 do 82 godine. Radila je u školama John Robert Powers, Rockville USA i Imagination Stage, Bethesda USA, režirala kazališne produkcije u Los Angelesu, Washingtonu, Perthu, Sydneyu i Zagrebu. Romana je osnivačica i predsjednica inart-a u kojem provodi EU projekte, vodi glumačke radionice, režira predstave i priprema kandidate za prijemne ispite glume. Njezini učenici primljeni su na studije glume sveučilišta širom svijeta, kao što su National Theatre School of Canada, NYU, AMDA i mnoge druge.

 Mirela 

Mirela Brekalo Popović je poznata hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica. U angažmanu je Gradskog kazališta Komedija od 1979. godine. Osvojila je posebno priznanje Udruženja dramskih umjetnika Hrvatske 1983 za ulogu Margerite, a 2011 Zlatnu arenu u Puli za glavnu žensku ulogu u filmu 'Kotlovina'. Glumački je pedagog u dramskim sudijima u Rovinju i Puli, predavala je scenski govor na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Članica je Hrvatskog društva dramskih umjetnika te je radila sa studentima na zagrebačkoj Akademiji dramskih umjetnosti. Ostvarila je brojne uloge u radio dramama i brojne sinkronizacije animiranih filmova. 

Cijena

Evaluacija - plaćanje u cijelosti
80€
plaćanje u cijelosti
80€ (evaluacija) + 460€ (ostatak programa) = 540€ (ostvareno 10% popusta)
plaćanje u ratama (tri rate)
80€ (evaluacija) + tri rate (ostatak programa): 200 + 200 + 120 = 600€
bottom of page