top of page

kako i zašto donirati

Doniranjem podržavaš našu viziju i misiju ali i više od toga. Podržavaš zapošljavanje mladih umjetnika i aktivista. Podržavaš čak i razvoj umjetničkih vještina, otvaranje diskusija te promoviranje konstruktivnih, toleratnih i kreativnih pristupa aktualnim temama u našem društvu.

A da tebi bude lakše i ljepše donirati, osmislili smo par različitih opcija. pogledaj dolje i otkrij zašto je inart poseban. 

počasti nas kavom :)

Naš tim radi na minimalnim primanjima i maksimalno jakim kavama. Ako ti se sviđa to što radimo i želiš nas podržati malom gestom koja puno znači počasti nas jednim duplim macchiatom s toplim mlijekom :)

doniraj našoj udruzi i podrži inart misiju i viziju
opcije volontiranja u inart udruzi

volontiraj!

Jedna od najboljih stvari koje možeš donirati su vrijeme i trud. Volontiranjem ne samo da  pomažeš provesti super ciljeve, nego i stječeš nova iskustva i znanja te upoznaješ zanimljive ljude. Pogledaj imamo li otvorenih prilika za volontiranje i pronađi nešto baš za sebe. 

Ili......ako imaš neku drugu ideju za suradnju javi nam se direktno :)

merch

Kupnjom brendiranih artikala možeš donirati našoj udruzi. Svaki dizajn osmišljen je i kreiran od strane kreativnih umova našeg tima :)

stiže uskoro
inart merchandise

pretplati se na naš newsletter

čujemo se uskoro!

bottom of page