top of page

iMPACT
I Share my Knowledge and Have and Active iMPACT on my Community 

iMPACT EU project for moms and women and environmental awareness

Za sve novosti i događanja te detaljne informacije o projektu  
posjetite službenu stranicu projekta 

Za naš treći Erasmus+ projekt pod nazivom - Dijelim svoje znanje i aktivno utječem na društvo kojem pripadam - ponovno surađujemo s našim dugogodišnjim partnerima iz Belgije, U Thrive Europe.

 

Ovo je naš prvi Erasmus+ projekt za odrasle namijenjen ženama od 29 do 65 godina. iMPACT projekt dati će priliku 10 žena, poglavito majkama, da izgrade zdraviji i održiviji odnos s okolišem te da postanu čimbenici promjene potičući druge (osobito članove svoje obitelji) na ekološki prihvatljivija ponašanja.

 

Polaznice će provesti sedam dana na ljetnom programu u Šibeniku, u Hrvatskoj, gdje će uz pomoć stručnih mentora učiti o zaštiti okoliša i održivom razvoju te imati priliku unaprijediti svoje vještine vođenja i zagovaranja za bitne promjene u društvu. Tijekom ljetnog programa polaznice će analizirati ponašanje svojih obitelji te doći do kreativnih rješenja za usvajanje ekološki prihvatljivijih navika.

 

Nakon ljetnog programa, polaznice će izraditi Smjernice za razumijevanje zaštite okoliša i ekonomske održivosti kako bi naučeno podjelile s drugim majkama i mladim ljudima.

 

Prijave za ovaj projekt su završile!

projektne aktivnosti

Projekt iMPACT sastoji se od četiri aktivnosti: 1. Trening za trenere 2. Ljetni program - Mame za okoliš 3. Diseminacija projekta i rezultata 4. Transnacionalni sastanci projektnog tima

Više o svakoj aktivnosti možete pročitati u nastavku!

Trening za trenere

Razmjena stručnog znanja

iMPACT ljetni progam

Mame za okoliš - ljetni program

Sastanci projektnog tima

Transnacionalni sastanci projektnog tima

projektni tim

Projektni tim sastoji se od Tatiane Levceve i Svetoslave Stoyanove iz U Thrive Europe te Romane Petrušić, Andreane Baeva-Motušić, Mislava Petrušić i Eme Kotarski iz inart-a. 

projekt je financiran uz potporu Europske komisije

Ovaj projekt je financiran uz potporu Europske komisije.

 

Ova objava odražava samo stajališta autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu upotrebu ovdje sadržanih informacija

bottom of page