top of page
iMPACT ljetni program, mame za okoliš
Co-Funded by the European Union

iMPACT ljetni program

O iMPACT ljetnom programu

iMPACT ljetni program sastojao se od radionica za žene od 29 do 65 godina u trajanju od sedam dana na hrvatskoj obali u gradu Šibeniku u drugoj polovici kolovoza. Svaki dan u jutarnjim satima održavala su se predavanja iz područja zaštite okoliša, emocionalne inteligencije, društvenog angažmana i demokracije, debatiranja i uspješne komunikacije, utjecaja umjetnosti na promjene u društvu, vježbe ‘team buildinga’, te rješavanje problema pomoću dramskih metoda. Svako poslijepodne bilo je rezervirano za grupni rad, kreativni rad, brainstorming i terenski rad. Kompletan program odvijao se na engleskom jeziku jer će zajedno sudjelovati žene iz Hrvatske i Belgije.

 

Što se događalo nakon ljetnog programa?

Nakon ljetnog programa sve sudionice su zajednički izradile “Smjernice za razumijevanje zaštite okoliša i ekonomske stabilnosti” te ih podijelile svojim prijateljima, članovima obitelji te drugim ženama/majkama u sklopu diseminacijskih aktivnosti projekta.

Kome je projekt bio namjenjen i koliko je polaznica sudjelovalo?

Projekt je bio otvoren samo za žene u dobi od 29 do 65 godina. Sve žene u toj dobnoj skupini koje su zainteresirane za tematiku programa i koje su spremne surađivati, stvarati nove ideje i istraživati ​​nove pristupe te u konačnici zajednički kreirati “Smjernice za razumijevanje zaštite okoliša i ekonomske stabilnosti” na engleskom jeziku bile su uzete u obzir za sudjelovanje u projektu. Sudjelovalo je pet sudionica iz Hrvatske i pet iz Belgije.

 

 

Erasmus plus projekti

Ovaj projekt je financiran uz potporu Europske komisije.

 

Ova objava odražava samo stajališta autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu upotrebu ovdje sadržanih informacija

bottom of page