top of page
Activity 4_Multiplier event_Zagreb_university and vocational students_photo 5[43].jpg

Diseminacija projekta i rezultata

Co-Funded by the European Union

U Hrvatskoj su planirana i organizirana tri događaja za diseminaciju projekta i rezultata: jedan u Sisku i dva u Zagrebu.

 

Događaj u Sisku bio je namijenjen učenicima strukovnih škola i NEET-u, a održao se u prostorijama Tehničke škole Sisak s kojom je naš projektni tim uspostavio dobre odnose. Mladi ljudi koji su sudjelovali u njemu pokazali su veliko zanimanje za teme o kojima se raspravljalo i aktivno sudjelovali s našim trenerima, što je događaj učinilo vrlo ugodnim i vrijednim.

 

 

 

 

 

 

Događanja u Zagrebu bila su za predstavnike nevladinih organizacija te za studente visokih škola i strukovnih škola. Potonji događaj organizirali su i održali mladi sudionici iACT projekta koji su bili vidno uzbuđeni zbog prilike da svoj rad i rezultate projekta predstave svojim vršnjacima. Sva događanja protekla su u vrlo pozitivnoj atmosferi i dovela su do stvaranja ideja za širenje projekta.

Students watching a presentation at an iACT Multiplier event
Students presenting at an iACT Multiplier event
Members of non-profit organisations listening to a presenter at an iACT multiplier event
projekt je sufinancirala Europska unija

Ovaj projekt je financiran uz potporu Europske komisije.

 

Ova objava odražava samo stajališta autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu upotrebu ovdje sadržanih informacija

bottom of page