top of page
transnacionalni sastanci projektnog tima

Transnacionalni sastanci projektnog tima

Održana su četiri sastanka projektnog tima u Zagrebu i Briselu.

 

Prvi sastanak koordinirao je Međunarodni centar za umjetnost Zagreb, dok je druga dva koordinirao U Thrive Europe.

 

Prvi sastanak održan je u Zagrebu 4. veljače 2022. Sastanak je vodila Romana Petrušić, predsjednica Međunarodnog centra za umjetnost, Zagreb. Tijekom jutarnje sesije projektni tim je postavio plan suradnje i komunikacije, prošao kroz alate za upravljanje projektom i raspravljao o financijama i proračunu. Nakon pauze za ručak projektni tim nastavio je s popodnevnom sesijom. Tim je prošao kroz projektne aktivnosti i odgovornosti svakog člana tima, započeo planiranje prve aktivnosti (Trening za trenere), postavio kriterije za odabir sudionika u projektu i raspravio plan diseminacije za cijeli projekt.

 

Drugi sastanak održan je u Briselu  24. studenog 2022. Sastanak je vodila Tatiana Levceva kao predstavnica partnerske organizacije  - U Thrive Europe. Projektni tim je evaluirao provedbu Aktivnosti 1 (Trening za trenere), raspravljao o početku Aktivnosti 2 (Interaktivni edukativni program), analizirao što je tim do sada naučio i što se može poboljšati, planirao provedbu sljedećih projektnih aktivnosti i razgovarao o proračunu.

 

Treći sastanak ponovno je održan u Briselu 6. travnja 2023. Sastanak je vodila Tatiana Levceva iz U Thrive Europe. Projektni tim razgovarao je o provedbi Aktivnosti 2 (Edukativni interaktivni program) - posebno o programu radionica, gostujućim predavačima i preostalim online sastancima na Zoom platformi. Također, tim je radio na Aktivnosti 3 (Kratki digitalni tečaj o socijalnoj uključenosti i jednakosti), razgovarao o organizaciji aktivnosti za diseminaciju projekta i pregledao proračun i potrošnju.

Četvrti, finalni transnacionalni sastanak projektnog tima, održan je u Briselu 13. listopada 2023. Sastanak je vodila Andreana Baeva-Motušić, voditeljica projekta. Napravljena je revizija cijelog projekta i evaluacija rada mentora i sudionika. 

projekt je sufinancirala Europska unija

Ovaj projekt je financiran uz potporu Europske komisije.

 

Ova objava odražava samo stajališta autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu upotrebu ovdje sadržanih informacija

bottom of page