top of page
video vodič za održiva putovanja

Izrada video vodiča za održiva putovanja za mlade putnike

Co-Funded by the European Union

Video vodič za održiva putovanja ima četiri poglavlja, a svako poglavlje odgovara na određeno pitanje i bavi se određenom temom. Vodič se sastoji od četiri kratka videa koje su pripremili 12 mladih sudionika iz Hrvatske i Belgije, pod vodstvom mentora za mlade. Sudionici projekta imali su redovite online sastanke, pod vodstvom i organizacijom mentora za mlade, tijekom kojih su sudionici svi zajedno ili u manjim grupama radili na videima, davali jedni drugima mišljenja i savjete te raspravljali o svakom koraku u procesu produkcije videa.

 

Polaznici projekta koristili su informacije o održivom putovanju koje su prikupili tijekom ljetnog kampa u Šibeniku. Vodič je namijenjen generaciji polaznika i srednjoškolcima (14-19 godina). Edukativni vodič opisuje sve što su mladi sudionici smatrali važnim podijeliti o načinima održivog putovanja, okolišu/klimatskim promjenama i sudjelovanju građana u području zaštite okoliša.

 

Video vodič za održiva putovanja dostupan je na našem YouTube kanalu.

 

Svaki video možete pronaći ovdje ->

  poglavlje 1: https://www.youtube.com/watch?v=wDiyskrCYpQ

  poglavlje 2: https://www.youtube.com/watch?v=rqei33fYwmo

  poglavlje 3: https://www.youtube.com/watch?v=mz_q832F4Kc

  poglavlje 4: https://www.youtube.com/watch?v=eo0DGy2K060

projekt je financiran uz potporu Europske komisije

Ovaj projekt je financiran uz potporu Europske komisije.

 

Ova objava odražava samo stajališta autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu upotrebu ovdje sadržanih informacija

bottom of page